کنتاکت کمکی کنتاکتور ABB CAL4

کنتاکت کمکی کنتاکتور ABB بغل خور مدل CAL4

تعداد
نوع
ویژگی‌های محصول
  • برند: ABB
  • مدل: CAL4
جهت اطلاع از قیمت روز و تخفیف تماس بگیرید
آماده ارسال ناموجود
350,000 تومان
  • {{value}}
لطفا تماس بگیرید
کمی صبر کنید...

کنتاکت کمکی کنتاکتور ABB بغل خور مدل CAL4

محصولات مرتبط

برق ال جی نمایندگی رسمی کنتاکت کمکی کنتاکتور های برند ABB در ایران بوده و آماده ارائه خدمات مشاوره و فروش کنتاکت کمکی کنتاکتور ABB سری CAL4 در مدل مختلف میباشد. جهت مشاوره و خرید کنتاکت کمکی کنتاکتور ABB با مهندسین برق ال جی تماس حاصل نمایید.

مدل ABB CAL4 مناسب کنتاکتور های ABB از مدل AF09...AF96 / NF

نحوه نصب به صورت بغل خور

دارای مدل یک باز به علاوه یک بسته

Long Description: CAL4-11 is a 2-pole side mounted auxiliary contact block equipped with screw terminals and can be fitted on AF(C)09(Z)(B)...96 contactors and NF(C)(Z)(B) contactor relays. CAL4 auxiliary contact block can be clipped onto the right- and/or left-hand side of the contactors or the contactor relays and bears the corresponding function marking. CAL4-11 is available with 1 N.O. and 1 N.C. instantaneous contacts for standard industrial environments.

مشخصات فنی و لیست قیمت CAL4-11 Auxiliary Contact Block

کد کالا
نام کالا
قابل نصب روی کنتاکتور های
نوع عملکرد
1SBN010120R1011
CAL4-11
AF09...AF96 / NF
1NC+1NO


نمایندگی ای بی بی ABB

کالای برق ال جی نمایندگی محصولات ABB در ایران میباشد و پخش محصولات این برند را برعهده دارد.

می‌توانید برای خرید انواع محصولات ABB با مراجعه به فروشگاه ما و یا شماره های تماس با ما در ارتباط باشید.

تمامی محصولات معرفی شده در سایت موجود هستند به دلیل محاسبه قیمت این محصول با یورو و دلار و همچنین متغییر بودن نرخ ارز ، قیمت محصولات در سایت درج نمی شوند لذا خواهشمند است جهت اطلاع از قیمت عمده قطعات ، مشاوره و خرید با فروشگاه تماس بگیرید.


آدرس فروشگاه مرکزی تهران :

خیابان لاله زار جنوبی - پاساژ ادیسون - پلاک 16 - کالای برق ال جی (آقای جلیلی)
شماره تماس:   

02133948923 - 09934164649

09107872779



کنتاکت کمکی چیست؟

کنتاکت نام دیگر تیغه کمکی است که به صورت جدا روی کنتاکتور یا سایر انواع کلید ها که قابلیت اتصال کنتاکت کمکی را دارند نصب شود و قابلیت های کلید را افزایش دهند. بیشترین کاربرد این تیغه های کمکی بیشتر در مدارهای فرمان استفاده می شوند. کنتاکت های کمکی جریانی تا حد 6 آمپر را انتقال می دهند. برخی از مدل های کنتاکتور وجود دارد که در آن NC و NO به صورت پیشفرض وجود نداشته و باید از کنتاکت های کمکی به صورت مجزا استفاده شود.

انواع کنتاکت کمکی کنتاکتور

کنتاکت های کمکی جریانی تا حد 6 آمپر را به خوبی تحمل می کنند از این رو استفاده خوبی از آنها می توان در مدار های فرمان داشت. در مدارات قدرت از این نوع کنتاکت به ندرت استفاده می شود. این تیغه ها به گونه ای هستند که با قطع و وصل شدن کنتاکتور وضعیت تیغه های کمکی نیز تغییر می کند. کنتاکتور از یک بوبین استفاده کرده و توسط دو ترمینال A1 وA2 تحریک می شود تیغه های باز بسته و تیغه های بسته باز می شوند. بیشتر مدل های کنتاکتور که در بازار و صنعت فعلی مورد استفاده قرار می گیرد از تیغه کمکی در ساختار خود و عملکردی که دارند بهره می گیرند.

کنتاکت کمکی چه کاربردی دارد؟

این کنتاکت‌ها در مدار فرمان برق صنعتی کاربرد زیادی دارند. تیغه NO موقع خاموش یا روشن کردن الکتروموتور، نقش تیغه خودنگهدار را دارد. البته این تیغه در این حالت به PLC متصل می‌شود. با روشن کردن دستگاه، تیغه NO بسته می‌شود. با بسته شدن این تیغه، برق مورد نیاز بوبین تامین خواهد شد. فعالیت کنتاکتور تا زمان فشردن کلید توقف ادامه دارد.

از تیغه‌های کمکی در موارد زیر هم استفاده می‌شود:

  • کنترل مرکزی روشنایی تاسیسات بزرگ
  • ساختمان اداری، هتل و …
  • در سیم‌پیچ کنتاکتور برای صرفه‌جویی در مصرف برق
  • استارت و راه‌اندازی موتورهای الکتریکی
  • آشنایی با انواع کنتاکت کمکی

از کنتاکتورهای اصلی، برای قطع و وصل کردن مدارهای الکتریکی توان بالا استفاده می‌کنند. کنتاکت‌های کمکی نقش کنترلی داشته و عملکرد سیگنال‌های خروجی را فراهم می‌کنند. از کنتاکت‌های کمکی برای اتصال چند کنتاکتور به صورت سری استفاده می‌شود. همچنین از این کنتاکت‌ها برای اتصال ابزارهایی مثل رله به کنتاکتور اصلی استفاده می شود.

کنتاکت کمکی قابلیت  های کنترلی کنتاکتور اصلی را افزایش می دهد و سیگنال‌های خروجی را ایجاد می‌کند. این کنتاکت‌ها روی کنتاکتور اصلی از بغل، بالا و جلو نصب می‌شوند. از این کنتاکت‌ها در مدار فرمان استفاده شده و  کاربرد اصلی این کنتاکتور قطع و وصل کردن مدارهای الکتریکی است. کنتاکت های کمکی یکی از پرکاربردترین قطعات الکتریکی محسوب می‌شود. 


کنتاکت کمکی روی کنتاکتور ها نصب می شوند از این رو نسبت به انواع کنتاکتور فرایند نصب راحت تری دارند.

این نوع کنتاکت‌ها همانطور که اشاره شد، روی کنتاکتور اصلی نصب می‌شوند. از نظر نصب به انواع کنتاکت نصب از بغل، نصب از جلو و نصب از پایین تقسیم می‌شوند. از انواع کنتاکت‌ها به موارد زیر اشاره می شود:

  • کنتاکت دو NO و دو NC
  • کنتاکت دو NO
  • کنتاکت دو NC
  • کنتاکت یک NO  و یک NC
  • کنتاکت یک NO و سه NC
  • کنتاکت سه NO و یک NC
  • کنتاکت چهار NO

کنتاکت کمکی چه تفاوتی با کنتاکتور اصلی دارد؟

تعدادی تیغه روی کنتاکتور اصلی نصب می شوند  ظاهر این دو تجهیز تفاوت زیادی ندارد در واقع این تجهیزات ساختاری بسیار شبیه بهم دارند. این دو تجهیز اما در نحوه عملکردشان با نگاهی به ظاهر این دو تجهیز، متوجه تفاوت آنچنانی نخواهید شد؛ زیرا ساختار ظاهری مشابهی دارند. با این وجود تفاوت اصلی آنها در نحوه عملکردشان است.

برند
ABB
مدل
CAL4

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...